Graj za darmo

 

Kashback Kredytów

Kategoria:

Wydaj?c Kredyty w sklepie od 1 grudzie? 09:00 UTC (10:00 CET) do 3 grudzie? 20:59 UTC (21:59 CET), otrzymasz je z powrotem 1 stycze?. Cashback jest ograniczony do 2500 Kredytów.

Przyk?ady:

  • Przyk?ad 1: Wydajesz 400 Kredytów i 500 Kredytów. Otrzymujesz 900 Kredytów z powrotem 1 stycze?.
  • Przyk?ad 2: Wydajesz 2000 Kredytów i 500 Kredytów. Otrzymujesz 2500 Kredytów z powrotem 1 stycze?.
  • Przyk?ad 3: Wydajesz 5000 Kredytów. Otrzymujesz 2500 Kredytów z powrotem 1 stycze?.

KASHBACK


Porozmawiaj na Discord 

Zobacz więcej

Mali pomocnicy świętego Mikołaja
Szcz??liwi pomocnicy otrzymaj? nagrod?!
01 Dec 2017 event
Tydzień klasy - Snajper
Zdob?d? bezterminowe wersje broni tymczasowych
01 Dec 2017 armory

Pozostawaj z nami