Graj za darmo

 

Kashback Kredytów

Kategoria: Artykuł

Wydaj?c Kredyty w sklepie od 8 grudnia 09:00 UTC (10:00 CET) do 10 grudnia 20:59 UTC (21:59 CET), otrzymasz je z powrotem 1 stycznia. Cashback jest ograniczony do 2500 Kredytów.

Przyk?ady:

  • Przyk?ad 1: Wydajesz 400 Kredytów i 500 Kredytów. Otrzymujesz 900 Kredytów z powrotem 1 stycznia.
  • Przyk?ad 2: Wydajesz 2000 Kredytów i 500 Kredytów. Otrzymujesz 2500 Kredytów z powrotem 1 stycznia.
  • Przyk?ad 3: Wydajesz 5000 Kredytów. Otrzymujesz 2500 Kredytów z powrotem 1 stycznia.

KASHBACK


Zobacz więcej

Tydzień klasy – Medyk
Zdob?d? bezterminowe wersje broni tymczasowych
08 Dec 2017 armory
US-12 już dostępna
Pe?ne akta strzelby bojowej
08 Dec 2017 armory

Pozostawaj z nami