Graj za darmo

 

Kashback Kredytów

Kategoria: Artykuł

Wydaj?c Kredyty w sklepie od 22 grudnia 09:00 UTC (10:00 CET) do 24 grudnia 20:59 UTC (21:59 CET), otrzymasz je z powrotem 1 stycznia. Cashback jest ograniczony do 2500 Kredytów.

Przyk?ady:

  • Przyk?ad 1: Wydajesz 400 Kredytów i 500 Kredytów. Otrzymujesz 900 Kredytów z powrotem 1 stycznia.
  • Przyk?ad 2: Wydajesz 2000 Kredytów i 500 Kredytów. Otrzymujesz 2500 Kredytów z powrotem 1 stycznia.
  • Przyk?ad 3: Wydajesz 2500 Kredytów. Otrzymujesz 2500 Kredytów z powrotem 1 stycznia.
  • Przyk?ad 4: Wydajesz 5000 Kredytów. Otrzymujesz 2500 Kredytów z powrotem 1 stycznia.

KASHBACK


Zobacz więcej

Nieograniczony bonus – spróbuj szczęścia
Jeste? o jedno zakr?cenie od bonusu!
22 Dec 2017 article
Tydzień klasy – Strzelec
Zdob?d? bezterminowe wersje broni tymczasowych
22 Dec 2017 armory

Pozostawaj z nami