Graj za darmo

 

Absolute Boost

Kategoria: Artykuł

Dzi?ki uczestnikom „Absolute Power” przychody w PZ, PD oraz Dolarach Warface zostan? zwi?kszone o 50% zaczynaj?c od godz. 16:00 UTC (17:00 CET) 12 stycz?ia do 09:00 UTC (10:00 CET) 12 stycz?ia.

Skorzystajcie z okazji na przy?pieszenie post?pu!


Zobacz więcej

Nieuczciwe Lodołamacze
Nadchodz? AY 226 i toporek taktyczny
12 Jan 2018 armory
Odwet Lodołamaczy
Dwie mro?ne nowo?ci wkraczaj? do akcji
12 Jan 2018 article

Pozostawaj z nami